کتاب جشن بي معنايي

کتاب جشن بي‌معنايي اثري است از نويسنده ي نامي چک، ميلان درا، که از محبوب‌ترين و پرفروش‌ترين نويسندگان جهان به حساب مي‌آيد. ميلان درا در جشن بي‌معنايي از اصلي‌ترين مشکلات بشر مي‌گويد بي‌آنکه حتي يک جمله حرف جدي زده باشد. او جشن بي ‌معنايي را تحت‌تأثير حقيقت دنياي معاصر به نگارش درآورده است اما درعين‌حال تمام تلاش خود را کرده تا از جديت و واقع‌گرايي دوري کند. ديگر خيلي وقت است که همه مي‌دانيم نمي‌شود ورق را برگرداند، نمي‌شود اين دنيا را تغيير داد و نمي‌شود از گذر سريع و هولناکش فرار کرد. تنها مي‌شود دوام آورد و براي آن هم تنها يک راه ممکن هست: آنکه اين دنيا را زياد جدي نگيريم.»

ديگر آثار ميلان درا

از ديگر آثار ميلان درا مي‌توان به شوخي، سبکي تحمل‌ناپذير هستي، جاودانگي و مهماني خداحافظي  اشاره کرد. افرادي که با آثار ديگر ميلان درا آشنايي دارند مي‌دانند که دوري از جديت خصيصه‌اي است که بيش از همه بايد در آثار او انتظارش را داشت. در بسياري از بخش‌هاي کتاب جاودانگي مي‌بينيم که گوته و همينگوي با يکديگر گل مي‌گويند و گل مي‌شنوند و اوقاتشان را به خنده سپري مي‌کنند. در کتاب آهستگي، ورا، همسر ميلان درا، به شوهر خود اينگونه مي‌گويد که بارها به من گفتي که يک روز کتابي خواهي‌نوشت که حتي يک کلمه حرف جدي در آن نباشد؛ به تو اخطار مي‌دهم؛ مراقب باش. دشمنانت هميشه در کمين هستند.»

حالا ديگر کار از مراقب بودن گذشته است؛ حال درا بالأخره کاملاً متوجه شده که رؤياي تأليف چه کتابي را در سر دارد و نتيجه نيز کتابي است که پيش‌روي ماست و گويي جمع‌بندي تمام آثار او تاکنون است؛ جشن بي‌معنايي. جشن بي‌معنايي گونه‌ي غريبي از جمع‌بندي است؛ ميلان درا حتي پايان آن را نيز غريب نوشته است. کتاب جشن بي‌معنايي خواننده را به خنده مي‌اندازد؛ خنده‌اي غريب که سببش زمانه‌اي است که در آن زندگي مي‌کنيم؛ زمانه‌اي که از هرگونه مزاح خالي است و همين موضوع آن را مضحک مي‌کند. ديگر چه مي‌توان گفت؟ هيچ، جز آنکه اين کتاب را مطالعه کنيد.

 جشن بي معنايي کتابي است درباره‌ي وجود انسان‌ها؛ درباره‌ي اين حقيقت که ما با گذر زمان بي‌معناتر مي‌شويم. يا ديگر کسي يادي از ما نمي‌کند، يا آن‌هايي که به يادمان مي آورند کساني هستند که هرگز ما را درست نمي‌شناختند. دوست من، بي‌معنايي جوهر وجود ماست.»

ميلان درا

ميلان درا نويسنده‌ي چک و فرانسوي است که اصليت چکي دارد و از سال ????، دوران تبعيد خود را در کشور فرانسه گذرانده است. درا در سال???? شهروند فرانسه شد. درا را بيشتر با آثار شوخي، سبکي تحمل‌ناپذير هستي و کتاب خنده و فراموشي مي‌شناسند. درا آثار خود را هم به زبان فرانسه و هم به زبان چک تأليف کرده است. او خود ترجمه‌ي آثارش را به فرانسه انجام مي‌داد؛ پس ترجمه‌هاي او در اصل، آثار تأليفي هستند.

آثار ميلان درا به‌دليل سانسورهاي دولت کمونيست چلواکي، تا زمان فروپاشي دولت در انقلاب بنفش و در سال ????، در خاک مادري‌اش ممنوعه به حساب مي‌آمدند. کتاب جشن بي‌معنايي او به قلم قاسم صنعوي به فارسي برگردانده شده است.

خريد اينترنتي کتاب از کتاب فروشي کاواک

 


بیکاریی جشن ,ميلان ,کتاب ,درا ,آثار ,بي‌معنايي ,جشن بي‌معنايي ,است که ,کتاب جشن ,خود را ,ميلان درامنبع

هزينه اياب و ذهاب نظافتچي منزل

بررسي مزايا و معايب کار در تاکسي‌هاي اينترنتي

يادگيري لغات 1100 با روش کدينگ و تصويرسازي

کلينيک تخصصي ارتودنسي تهران

آموزش ايجاد پرسش و پاسخ در نتايج جستجو گوگل با اسکيما (FAQ Page 2019)

شير پروانه اي چيست؟

پوشش مکان هاي مختلف ساختمان ها و مسقف گرداندن آن ها

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ketab4You وبلاگ menlin.ir معرفی کالا فروشگاهی تحلیل فیلم رزینت ارامش seriesland فروش درایر کمپرسور ارزان آرشیو برترین فیلم های سینمایی جهان با لینک مستقیم Sany Movie